اسیدها موادی ترش مزه‌اند که خاصیت خورندگی دارند و شناساگرها را تغییر رنگ می‌دهند و بازها را خنثی می‌کنند.

بازها موادی با مزه گس هستند که تلخ اند و حالتی مانند صابون در تماس با دست دارند، شناساگرها را تغییر رنگ می‌دهند و اسیدها را خنثی می‌کنند.


همچنین اگر یک اسید و یک باز با هم واکنش بدهند تولید نمک و گاز هیدروژن می کنند. در زیر به برخی از تعاریف قدیمی اسید پرداخته می‌شود.

اسیدها موادی‌اند که در ساختار خود هیدروژن یا هیدروژن‌هایی دارند که در واکنش با فها توسط یون‌های ف جایگزین می‌شوند.

این تحقیق شامل 4 صفحه بوده و شما می توانید فایل ورد آن را به صورت رایگان دریافت نمائید.



http://s7.picofile.com/file/8379924318/R_10_.png


سایت زنگ مدرسه

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

شرکت نظافتی رسام پاک هارمونی باران مدرسه شاد سرای کتاب کرانه ی آبی Cordero ماه چاپ John Jerry