http://s9.picofile.com/file/8360593284/Piyaz_Ashk.jpgزمانی که شما یک پیاز را برش می‌زنید سلول‌های آن باز و محتویاتش آزاد می‌شود. در نتیجه طی یک فرایند شیمیایی ترکیبی تولید می‌شود که باعث ایجاد اشک به هنگام برش پیاز می‌شود .

علاوه بر این، با قاچ کردن پیاز آنزیم‌هایی گازی شکل در هوا منتشر می‌شوند که در واقع این آنزیم‌ها از ترکیب همزمان دو شکل مختلف از گاز «cacophonously » حاصل می‌شوند. این ترکیب به‌سرعت در هوا منتشر شده و به چشمان شما می‌رسند.

هنگامی‌که این محرک شیمیایی توسط چشم تشخیص داده شود سیگنال‌هایی به قسمت مرکزی سیستم عصبی بدن ارسال می‌شود که به‌نوبه خود با جاری شدن اشک سبب شست و شوی چشم می‌گردد. در ادامه چند راهکار برای خرد کردن پیاز بدون اشک ریختن آورده ایم.


سایت زنگ مدرسه

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Rebecca احساس کور اکستنشن تکین - شعبه گرگان Robert خرید سیسمونی Interlock fabric - gmknittedfabric.com چسب برق خاورمیانه آموزش فروشگاه اینترنتی کانته موزیک بیوگرافی دانشمندان معروف جهان